15 éve besétált hozzánk – az akkor még szombathelyi utazási irodánkba – Babocsay Péter, megállt széles mosollyal és azt mondta: egy osztrák biztosítótól jött, és egy szuper utasbiztosítást szeretne a figyelmünkbe ajánlani.

Előhúzott egy három oldalas színes szórólapot, amelyen egy szőke kislány fotója volt, fehér angyalszárnyakkal. Őrangyal – ezt mondta Péter -, és az akkor hazánkban szokatlanul szűkszavúnak tekinthető tájékoztatóra mutatott, amely ezen a néven, mindössze egy biztosítási ajánlatot tartalmazott, azt viszont óriási rugalmassággal, és komoly kockázati fedezetekkel felvértezve.

Mindig a legjobbat akarjuk utasainknak ajánlani, hiszen a biztonság az első. Ezért kötjük a – most már Allianz csoportba tartozó – Mondial utasbiztosítási termékeit színvonalas utazásainkhoz, és őszintén hálásak vagyunk Nektek, törzsutasainknak a biztosítás tudatosságért, hogy nem indultok el utasbiztosítás nélkül. Nálunk 10 utazásból 9-et ez az Őrangyal biztosít!

A mögöttünk lévő 15 évben a Mondial számtalanszor bizonyította megbízhatóságát, és szakértelmét nem csak akkor, amikor megkötöttük a biztosítást utasaink részére, hanem akkor is, amikor szerencsétlen eset történt, és kártérítést fizettek – nem egyszer. Gyorsan, és pontosan.

Köszönet, Péter mellett Nagy Róbertnek, Túri Krisztiánnak, és a most 15 éves Mondial Assistance csapat minden tagjának! Köszönet utasainknak, hogy jó biztosítást választottatok, és ezáltal lehet a TravelGOO! Prémium, e születésnapos biztosítótársaság Kiemelt Partnere!

A TravelGOO! most a VI. helyet hozta el, mikozben országosan közel 250 utazási iroda értékesíti a Mondial Assistance utasbiztosításait. Megtisztetés, és felelősség számunkra a legjobbak között lenni, és kívánunk még nagyon sok hasonlóan sikeres évtizedet!

A képek a budapesti Madame Tussaudsban készültek, a Díjátadó Gálán, ezért fontos megjegyezni, hogy az itt látható arcok nem viaszból készültek, az előtérben helyet foglaló torta pedig… elfogyott!

A TravelGOO! csapatát Tanai-Gáti Beatrix ügyvezető-tulajdonos (nyitóképünkön), és Franczen-Rákosi Szónia a Mondial utasbiztosítások 2022/23 téli értékesítési versenyében – irodánk részéről – legeredményesebb személyi utazásszervező munkatársunk képviselte.