A nászút különleges élmény, hiszen ez az első olyan út, amelyen a párok immáron friss házasként vesznek részt. Az utazás alkalmával lehetőségük adódik kipihenni az esküvő fáradalmait, új helyeket felfedezni és életre szóló kalandokat közösen átélni. Egzotikus szigetek, romantikus környezet és szerelem – mi kellhet még?

A nászút egy különleges utazás, amely a közös élményekről, együtt töltött időről és a világ felfedezéséről szól. Természetesen az ezzel kapcsolatos igények minden pár esetében eltérőek lehetnek, hiszen mindenki arra vágyik, hogy valóban a saját igényei szerint legyen megtervezve az út. Vannak, akik inkább hosszabb körutazásra vágynak, míg mások egy már régóta dédelgetett álomhelyszín mellett döntenek. Lássunk néhány igazán lélegzetelállító helyet, ahol biztosan édesek lesznek a mézeshetek.

Romantikus időtöltés: Maldív-szigetek

A Maldív-szigetek az egyik legszebb turisztikai helyszín, amely tökéletes választás lehet a mézeshetek eltöltésére. Ebben a földi paradicsomban a színtiszta kék víz, színes zátonyok és saját bungaló várja a szerelmeseket. Az időjárás tökéletes és akár aktív időtöltés, akár pihenés legyen a fő program, mindenki megtalálja számára tökéletes lehetőségeket.

Amit semmiképpen nem érdemes kihagyni, ha ott járunk: fedezzük fel együtt az óriás teknősök világát, gyönyörködjünk a szépséges mecsetekben és ismerjük meg a fővárost, Malét.

Egzotikus helyszínek: Mauritius

Az Indiai-óceánon található álomszép trópusi sziget a világ egyik legromantikusabb helyszíne, ami tökéletes választás friss házasok számára. Fehérhomokos strandok, égszínkék víz és pálmafák mindenhol. Az elképesztő természeti szépséggel rendelkező sziget lélegzetelállító esőerdőivel, egyedülálló nemzeti parkjával és vízeséseivel minden látogatót képes elvarázsolni. Természetesen Mauritius ennél jóval többet rejteget. Ha ott játunk, mindenképpen érdemes megismerkedni az ottani kultúrával, valamint történelemmel, és természetesen a búvárkodás különleges élményét sem szabad kihagyni!

Korallok és vízesések: Dominikai Köztársaság

A karibi ország természeti környezetét tekintve szintén lenyűgöző. A térségben gyakorlatilag végig trópusi időjárás van, így az év bármely szakaszában tökéletes választás. A gyönyörű szállodák legtöbbje saját strandrésszel rendelkezik, így biztosítva a zavartalan pihenést. Ha megunnánk a parton fekvést, érdemes útra kelni és felfedezni a sziget rejtett kincseit! Az esőerdők nemcsak páratlan növény- és élővilággal rendelkeznek, hanem a fák között megbújó vízesések is fantasztikusak. A dominikai lakosok igen barátságosak és vendégszeretők, ha nálunk nyaralunk, mindenképpen kóstoljuk meg a helyi ételeket is!

                                   

Igazán különleges: Bali

Az Indonéz gyöngyszemeként is emlegetett sziget valóban a Föld egyik legkülönlegesebb helyszíne. Aki már egyszer járt ott, szinte biztos, hogy ismét visszatér. Bali szigetén páratlan természeti környezetben élhetjük át a teljes kikapcsolódás élményét. A fehér homokos partokon túl, 3000 méter magas hegyek és varázslatos korallzátonyok is várnak ránk. Ha hosszabb időre megyünk, érdemes hajót bérelni a felfedezni a környékbeli helyeket is. Balin közelebbről megismerkedhetünk a hindu kultúrával és a világszerte híres, helyi táncot is érdemes megcsodálni.