A nyaralás nem mindenkinek szól a parton fekvés és napozás végtelenségéről. Természetesen egy nyugodt kikapcsolódásnak fontos része a tényleges pihenés, ugyanakkor vannak utazók, akiket éppen az aktivitás, például a sport tölt fel energiával. A golf világszerte közkedvelt, emiatt szinte nincs olyan ország, ahol ne találnánk pályát hozzá. Sőt, sokak örömére ma már egyre több szálloda és resort rendelkezik saját területtel. Te is szívesen élveznéd a kilátást Maui pályáiról? Esetleg kipróbálnád, hogy milyen a mexikói Sierra de la Giganta-hegység dombjai között golfozni? Ismerd meg a világ legszebb golfhelyeit, ahol lenyűgöző környezetben hódolhatsz a kedvenc szenvedélyednek! 

Hawaii: Plantation Course

A Maui-hegység lejtőin található Plantation Course tökéletes választás, ha egyszerre szeretnénk élvezni a golf nyújtotta kikapcsolódást és a lenyűgöző kilátást. A Hawaii-n lévő pályán ezt könnyen megtehetjük, ugyanis szinte minden lyuk az óceánra néz. A fantasztikus látványt biztosító pálya a profik egyik kedvence, főként a magasságváltozások, a széles terület és a végtelen zöld miatt. A Nyugat-Maui-hegységben lévő pálya a nem profi golfozók és kíváncsi kezdők számára is ajánlott.

Kanada: Cabot Cliffs Golf Course

Kanada nemcsak hegymászáshoz és túrázáshoz kiváló választás, hanem a golf szerelemesei is biztosan találnak kedvükre való helyeket az országban. A Cabot Cliffs Golf Course pálya hullámzó területen található, így többek között dűnéket, erdőket, magasságváltozásokat és óceáni tájakat is megában foglal. A csodás kilátáson túl egy izgalmas kaland is vár: a 18. lyuk egy szakadékkal hívja ki a játékosokat. Vajon kinek sikerül az ütés? 

Mexikó: TPC Danzante Bay

Mexikó az egyik legizgalmasabb úti cél, amely végetlen sok programot és számtalan szórakozási lehetőséget biztosít a látogatók számára. Természetesen ez alól nem kivétel a golf sem. A Sierra de la Giganta-hegység dombjai között található TPC Danzante Bay egészen varázslatos kilátást nyújt Loreto szigeteire. Itt biztosan izgalmas kihívásokkal lehet szembenézni, ugyanis a pálya kialakításának köszönhetően kanyonokat, magasságváltozásokat, sziklákat és bunkereket is tartalmaz.

Skócia: Muirfield Golf Club

A Skóciában lévő pályát eredetileg Thomas Mitchell Morris, más néven Old Tom Morris hozta létre. Az évek során több átalakításon is átesett, ám az egyedi kör alakú elrendezést megőrizték. Érdekesség, hogy az első kilenc lyuk az óramutató járásával megegyező irányban található, míg a hátsó kilenc az óramutató járásával ellentétes irányban helyezkedik el. A különleges pálya a világ minden tájáról vonzza a látogatókat. 

Argentina: The Jockey Club

A The Jockey Clubnak Argentina fővárosa, Buenos Aires ad otthont. Az itt található két pályát, a pirosat és a kéket Alister MacKenzie tervezte. A kiváló minőséget támasztja alá az is, hogy előbbin rendezték meg 1970-ben a golf világbajnokságot. A The Jockey Club egyik különlegessége a jellegzetes 18. lyuk, amelyet a St. Andrews-i 18. lyuk inspirált. Természetesen a kilátás és a hangulat itt is fantasztikus! 

Róma: Marco Simone Golf & Country Club

Az olaszok bizony tudják, hogy kell élni és hogy kell kikapcsolódni!  A Rómában található Marco Simone Golf & Country Club lenyűgöző helyszínt biztosít a sportoláshoz. A pályát a Ryder-kupára való felkészülés jegyében alakították át. A hamisíthatatlan olasz hangulatot nemcsak a versenyzők, hanem a nézők és látogatók is kiélvezhetik. Ha a golf nem lenne elég, a távolban a Szent Péter-bazilika látványa húzódik.