A Seychelles-szigetekről méltán gondolhatjuk, hogy maga a trópusi Paradicsom. A szigetek földrajzilag Afrikához tartoznak ugyan de majd 1500km-re vannak a kontinenstől. 

Magyarországról 2 átszállással juthatunk el Seychelles főszigetére, Mahé-ba.  A luxus nyaralóhely kimondottan drága. Ez kétségtelen. Nem is akarnak ők olcsók lenni. Nem akarnak tömeget a szigeteken. Aki viszont ide utazik érezni fogja, hogy kiváltságos. Valódi luxus várja az ide utazót. 

Ehhez a gyönyörűséges helyhez két 5*-os légitársaságot javaslok az utazáshoz. Utazzunk akár Emirates-el, akár Qatar Airways-el mindenképp tökéletes kiszolgálásban lesz részünk.

Megérkezve Seychelles-re maradhatunk a főszigeten vagy tovább is utazhatunk más szigetekre innen. A turisták által leginkább kedvelt szigetek: La Digue, Praslin és Silhouette. Kis repülővel vagy gyorshajóval jutunk el ezekre a szigetekre. 

Seychelles-en a fő attrakció és látnivaló maga a természet. Érdemes itt bicikli túrára mennünk ha szívesen felfedeznénk a szigetet. Mindenképp megéri! A nagyon szállodákban erre mindenhol van lehetőség. A hotelekben mindenütt szerveznek programokat hajóval snorkelezni, horgászni. Ha szívesen körülnéznénk egy kicsit a víz alatti világban is akkor erre itt lesz lehetőség és bizony nem is érdemes kihagyni.

Nézzünk itt is egy kedvenc szállodát. Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa ***** A hotel Silhouette sziget egyetlen szállodája. Abszolút luxus és intimitás jellemzi. Nászutasok körében is roppant népszerű. Szolgáltatásaira nincsenek szavak. Gyönyörűen berendezett szobák és villák, luxury spa és fitness center. Valamint gourmet éttermek. Seychelles-en nem jellemző az all inclusive. Félpanziót vagy teljes ellátást kérhetünk és kapjuk mindenből a legjobb minőséget.

Kérj ajánlatot erre a gyönyörű helyre akár ITT és MOST. Rengeteg szálloda ajánlatát mutatom meg neked igényed szerint.