Nem meglepő, ha nem ismerős elsőre a Mein Schiff társaság neve, ugyanis ők a legfiatalabb német flotta az utazási piacon. Kiváló minőségű, szinte új hajóikkal számtalan szolgáltatást biztosítanak a pihenni vágyó vendégek számára, tulajdonképpen csak a pénztárcájuk szabhat határt annak, hogy mit vesznek igénybe. Lássuk, milyen előnyökkel jár a Mein Schiff hajós utazások lefoglalása a többi hajótársaság kirándulásaival szemben!

Mein Schiff hajóflotta – a legrégebbi hajó sincs még 10 éves!

Legnagyobb előnye a Mein Schiff hajóknak a koruk. A legtöbb tengerjáró monstrum már régebben szeli a habokat, ám ez a német cég szinte új vízi járműveket alkalmaz csak az utazásai során. Hogy miért fontos ez? Nos, napjainkban fókusz a fenntarthatóság nem csak a cégek, hanem a vendégek számára is. Az üzemeltetésük környezetkímélő, hiszen rengeteg olyan eljárást alkalmaznak, amivel jót tesznek a bolygónak. Ilyen például az intelligens útvonal – és sebességtervezés, a kéntelenítő rendszer, valamint a szennyező anyagok ártalmatlanítása, amik mind azért kerültek bele a hajó rendszerébe, hogy csökkentsék annak ökológia lábnyomát.

Étkezés a saját időd szerint a Mein Schiff hajókon

Egy prémium hajóút során sokak számára problémát jelent, hogy meghatározott időben kell vacsorázni, reggelizni vagy éppen ebédelni. Ez megszakítja a napi rutint, esetleg egy jó programot, vagy csak éppen a felhőtlen pihenést. A Mein Schiff hajók ebben is egyedülállóak, ugyanis nincsenek turnus időpontok az étkezésben, minden vendég a saját ritmusában, a saját igénye szerint használhatja az éttermeket. Ráadásul prémium-exkluzív csomagokkal rendelkeznek, amelyek több mint 100-féle márkás itallal kínálják a látogatókat. Emellett a borravalóval sem kell foglalkozni, ugyanis ez benne van az árakban!

Ha ez nem lenne elég vonzó, akkor a nagy méretű medence és a számtalan napozó a hajó fedélzetén még hozzáad a prémium életérzéshez. Mindegyik vízi járművön minőségi spa-, wellness-, és sportszolgáltatások állnak a rendelkezésünkre, amiket korlátlan ideig használhatunk. Letudhatjuk a napi mozgást valamelyik fitnesz gépen zavartalan kilátással a tengerre mintegy 2.000 m2-en. Ráadásul a flotta két legújabb hajóján 438 m hosszú, fedélzeti futókör található, ahol végig élvezhető a nyílt tenger páratlan látványa. Ki ne szeretne futni egy tengerjáró hajón délelőtti kikapcsolódásként?

További, prémium szolgáltatások

A Mein Schiff hajóflotta által szervezett utak során számos kirándulási lehetőség nyílik meg a vendégek előtt. Az összes elérhető szolgáltatás helyben is foglalható, nem kell előre gondolkozni azon, hogy mit szeretnénk igénybe venni. Emellett akár kerékpárral is felfedezhető a szárazföld kikötés után, valamint például szervezett golf túrákon is részt vehetünk. A vendégek igényei szerint alakították az igénybe vehető sportokat és eszközöket, így itt tényleg mindenki megtalálhatja a magának való, aktív kikapcsolódást!

A hajókon természetesen igényes kulturális programok is elérhetőek. A művészlelkek számára több hajón művészeti galéria, festőszoba is rendelkezésre áll, így, ha valakinek utazás közben jön meg az ihlete csodálatos dolgok alkotásához, a hajótársaság ebben is partner.

Mit kell tudni a Mein Schiff kabinokról?

Egy hajóút során rendkívül fontos, hogy milyen helyen töltjük majd a napjainkat. Szerencsére a Mein Schiff hajótársaságnál a prémium és a kényelmes szavak jellemezhetik leginkább az alvóhelyiségeket. Ezek a kabinok tágasak, világosok és igényes berendezéssel felszereltek. Mindegyikben található Nespresso kávégép, hogy a reggeli kávét már az ágyból kilépve, a balkonon élvezhessük. Ritka a hajótársaságok között, de ennél a fiatal, német flottánál a kabinok több mint kétharmada teraszos a vendégek nagy örömére. Természetesen lakosztályok is foglalhatóak balkonnal ellátva, amelyek szállodai minőséget képviselnek. Választható még ezen felül kétszintes, saját privát terasszal rendelkező lakosztály is a felejthetetlen, luxus pihenés érdekében. A standard kabinok 17 m2-től elérhetőek, lakosztályok mérete 45 m2 alapterületig terjed.

Milyen utakat járhatunk be a hajóval?

A Mein Schiff számos utat szervez az Északi- a Balti- és Földközi-tengeren. Júniusban, augusztusban, szeptemberben és októberben az Északi-tenger különlegességeit fedezhetjük fel egy felejthetetlen pihenés során. Oslo, Bergen, Hamburg, valamint Norvégia különleges fjordvilága is megismerhető, amely páratlan élményekkel gazdagítja majd az utazást.

A Földközi-tengeren már áprilisban elindulnak a hajók, és meg sem állnak október végéig. Ezek során akár eljuthatunk Bariba, Korzikára, Marseille-be, Máltára, Valenciába, vagy akár Krétára is. Megismerhetjük a világot a tengeren keresztül, és felfedezhetjük a felsorolt csodás kiránduló helyszínek valamelyikét. Ha szimpatikus valamelyik útvonal, vagy csak megismernéd, milyen egy igazi, tengerjáró hajón tölteni a szabadságod, akkor keresd fel a Dreams2Go! csapatát, akik készségesen segítenek abban, hogy megtaláld az álomutazásod! Egyszer – vagy többször – az életben mindenkinek el kell menni egy ilyen útra, miért ne idén történne meg ez?