Egy igazán ideális nászút…

Vakítóan fehér homok, türkizkék tenger, pálmafák, képeslapra illő idill. Amiről beszélünk az a Karib-térség, az Atlanti-óceán legnyugatibb része. Itt annyi lélegzetelállító turistaparadicsom vár rátok, hogy szinte lehetetlen választani közülük. A kellemes klímának köszönhetően egész évben napfürdőzhettek, esténként pedig romantikus sétákat tehettek gyönyörű környezetben.

Aruba

Ez a Karib-tengeri korallsziget Hollandiához tartozó autonóm terület, 36 km hosszú és 11 km széles. Aruba hőmérséklete állandó, így az idő igazán kellemes, garantáltan nem fogtok benne csalódni. A sziget mesébe illő a gyönyörű, homokos tengerpartjainak és az ott élő flamingóknak köszönhetően.

Jamaica

Jamaicaról mindenkinek a lazulás, a boldogság és a reggae jut eszébe. Bob Marley hazájában garantált az egész éves napsütés, és a szemkápráztató fehér homokos strandok. Mindemellett lenyűgöző vízesések és esőerdők várnak az érintetlen területeken. Isteni italokban sincs hiány, hiszen az ízletes kávé és a méltán népszerű rum mindenhol megtalálható Jamaica szigetén.

Hyatt Zilara Rose Hall 5*

Dominika

Ha igazán exkluzív nászútra vágysz, válaszd Dominikát, hiszen itt találhatóak a luxus hotelek és a leghosszabb fehér homokos partok, ahol a naplementében gyönyörködve andaloghattok friss házasként. A barátságos helyiek mellett, magyar idegenvezetést is kérhetsz, így biztosan maximális élményben lesz részetek. Extra programként pedig: január és március között a delfineket és a bálnákat is megleshetitek.

 

 

NÁSZÚT – MIÉRT A TRAVELGOO-VAL?

Egy nászút mindig sokkal különlegesebb, hiszen abból csak egy van, az az első közös nyaralás friss házasokként, ezért érdemes személyreszabott ajánlatot kérni, hogy a lehető legtökéletesebben teljenek a mézeshetek. A Travelgoo kínálatában megtalálhatóak a magyar irodák által kínált utazások is, azonban egyre népszerűbb a személyi utazásszervezés. Ez a szolgáltatás azoknak az igényes utazóknak szól, akik nem elégednek meg a katalógusos kínálattal vagy valami egyedit szeretnének és utazásuk teljeskörű lebonyolítását profikra bíznák.

Ha szeretnéd valóra váltani álmaid nászútját és arra vágysz, hogy a rengeteg teendő mellett valaki levegye a terhet a válladról, hívd bizalommal a Travelgoo munkatársait.

Felkeltettük az érdeklődésed? Kérj ajánlatot!