Indonéziában járunk, a déli féltekén. Bali a gyémánt alakú sziget melyet az Istenek szigetének is neveznek. Balin rengetek szebbnél-szebb templomot találunk. A vallás nagyon fontos az itt élőknek. Keresve sem találhatnánk kedvesebb népet a balinézeknél.

A sziget déli részén fekszik Denpasar, a sziget fővárosa. Ha Balira utazunk, ide érkezünk meg. Aki ellátogat erre az Isteni helyre, nos nekik a csodás tengerpartok és elképesztő ízek megismerésén túl feltétlen meg kell ismerkedni Bali ámulatba ejtő természeti szépségeivel és persze nem utolsó sorban kultúrájával.

Érdemes Ubudban kezdeni az utazást. Ubud a sziget kulturális és művészeti központja. Ahol a királyi palota mellett a híres majomerdőbe is elkirándulhatunk. A balinéz folklór és az egyedülálló rizsteraszok szintén a kötelező programok részét képzik.

Tovább utazva délre érjük el Bali gyönyörű tengerpartjait. Kuta Beach, Sanur, Nosa Dua Beach, Jimbaran…. mindenki megtalálja a hozzá illőt. Ki a nyüzsgőbb, nyugati partokat kedveli, ki a keleti luxus hotelekkel tarkított beach-eket. Én most Nosa Dua-ra kalauzollak ahol megmutatok egy kedvenc hotelt is: Mali Bali *****

Az exkluzív 5*-os hotel trópusi kerttel, lagúna medencével és 5 étteremmel rendelkezik. Ezen kívül találunk itt teniszpályát, fitness központot és játszóteret a gyerekeknek.

A kiemelten kedves fogadtatás itt is szembeötlik már érkezéskor.

S, hogy még fokozzuk az élvezeteket, hajózzunk át Lembongan szigetére és töltsünk el itt is 2-3 éjszakát. Lembongan Balitól keletre található és menetrend szerinti gyorshajókkal érhető el. A szigetet méltán nevezhetjük az Indonéz Maldívnak. Hófehér homok és elképesztő merülőhelyek várják itt a turistát. 

Balira Budapestről 2 átszállással juthatunk el.

Kérj ajánlatot ITT: