Szeretném megmutatni neked a Maldív-szigetek egyik csodálatos szigetét, mely Malé repülőterétől csupán 35 percnyi hidroplán úttal elérhető.  Ez az Atmosphere Kanifushi 5*

A sziget 2 km hosszú és ezzel a szigetek között bizony nagynak számít. 

A sziget valódi földi paradicsom hófehér, porszerű homokjával, hamisíthatatlan maldív stílusban berendezett bungalóival. Ami azonban a leginkább kiemelendő az a páratlan gasztronómiai élmény amelyben az ide látogató vendég részesül. A hotel éttermeiben az all inclusive egy teljesen más dimenzióban jelenik meg. Helyi és nemzetközi ételkülönlegességek, tematikus vacsorák színesítik a kínálatot. Mindenből a legjobb minőség. Ez a mottó. 

Az ételek mellé a világ minden tájáról választhatunk kiváló borokból és más különlegességekből.

A sziget kifejezetten buja, dús növényzettel büszkélkedhet. A bungalók tisztes távolságban vannak egymástól, így vigyázva a vendégek intim szférájára.

Gyerekklub, bébiszitterrel és játszótér gondoskodik a kisebbek szórakozásáról.

Kényelmesebb nagyobb golfkocsikkal is közlekedhetsz a 2 km hosszú szigeten de akár bringára is pattanhatsz ha nem szeretnél sétálni. 

Persze kirándulhattok is akár egy másik – helyiek által lakott – szigetre vagy egy naplemente túrára halászattal, de akár kenuzni is el tudtok menni. Jól felkészült szervezők, túravezetők várnak a szigeten.

Ami azonban már-már kötelező, az a sznorkelezés. Ne hagyd ki ha itt jársz! A korall zátonyok gazdag élővilága lenyűgöző látványt és életre szóló élményt ad. 

A szigeten késő délutánonként rája etetés van. Ilyenkor a ráják kijönnek szinte a partra a sziget egy számukra már jól ismert részén. Abszolút egyedi és kihagyhatatlan találkozás ez a természettel.

A Maldív-szigetekre Budapestről 1 átszállással, 2 x 5 óra alatt eljuthatsz. Bécsből közvetlen járat van. Kérj ajánlatot! Fordulj hozzánk bizalommal! 🙂

További érdekes cikket ITT olvashatsz a szigetekről.